Welkom in 't Laiterieke

Een oase van rust in een groen kader

In de groene long van Brasschaat vindt u 't Laiterieke. De brasserie is gehuisvest in een gezellig villaatje omgeven door natuur. Een uitgelezen plek voor een snelle lunch, sfeervol diner of een zoet 4-uurtje op ons riant tuinterras terwijl de kids zich uitleven in onze grote speeltuin.


't Laiterieke staat voor een traditionele keuken op hedendaagse wijze geïnterpreteerd door onze chefs. Onze uitgebreide menukaart en regelmatig wisselende suggesties zullen u zeker kunnen bekoren.


CF086370

001MMFC0060

Plezier voor jong & oud

Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op ons rustig tuinterras. Hier kunt u in alle rust genieten van heerlijk eten en drinken. Kids kunnen zich uitleven in onze speeltuin of in de speelkamer met ballenbad, spelconsole, kunsternaarskamer en nog zoveel meer. Terwijl u dineert, houdt onze nanny een oogje in het zeil.


Mag het eens wat anders zijn? Kijk dan snel bij onze arrangementen, de ideale formule op een geslaagde avond bij 't Laiterieke.

Kerstdagmenu 2015

Hierbij stellen wij graag ons menu voor kerstdag aan U voor.Ook onze kinderparadijzen in De Gouden Legende te Wilrijk alsmede 't Laiterieke te Braschaat zullen die dag geopend zijn! » lees meer...

Oudejaarsavond 2015

Hierbij presenteren wij U ons menu voor oudejaarsavond!Ook de kleintjes zijn met oudejaarsavond welkom.Het kinderparadijs zal in "'t Laiterieke" te Brasschaat alsmede in "De Gouden Legende" te Wilrijk voor hen… » lees meer...

Gratis fles huiswijn!!!

Om onze verjaardagsmaand samen met onze gasten te kunnen vieren bieden wij U een gratis fles huiswijn aan twv € 19,00 » lees meer...

't Laiterieke Kinderparadijs

Speciaal voor onze kids is er een grote speeltuin en een fantastisch kinderparadijs in 't Laiterieke. Plezier gegarandeerd!

» Ontdek het snel hier...

Specialiteit

  • Proef de lekkerste gamba's van Antwerpen:
  • Gamba's op Italiaanse wijze
  • Gamba's à la plancha met dipsausjes
  • Gamba's op Mexicaanse wijze
  • Gamba's op Oosterse wijze